Aandelen nieuwsbrieven


aandelen.besteoverzicht.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Overzicht
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Aandelen nieuwsbrieven
Technical trader
13.45 de verwachtingen met betrekking tot de economische groei werden gisteren door de fed flink naar beneden bijgesteld. dat miste zijn uitwerking niet op wall street waar de indices diep in het rood doken. de aex opende vanochtend eveneens lager, maar het verlies van nog geen procent viel alleszins mee. halverwege de ochtend had de index het verlies zelfs grotendeels weggewerkt, maar inmiddels is het weer terug bij af. charttechnisch is de steun op 480 nu van groot belang. blijft de koers daarboven, dan is de huidige daling wederom slechts een neerwaartse correctie die uitnodigt tot kopen.
http://www.technicaltrader.nl/

Stochscore
Stochscore
http://www.stockscore.nl/main/welcome.php?sd=0

Tiptrading
Enkele jaren geleden is TipTrading begonnen met het geven van adviezen op een redelijk onbekende website. Dit ging ons goed af en na een tijd werd er gekozen voor een bekender internetadres, het huidige TipTrading.nl. In 2003 behaalden wij met onze tips een rendement van 148%. Het rendement wat wij behalen doen wij op een aparte manier. Wij denken dat het onnodig is om een bedrijf helemaal fundamenteel door te lichten. Uiteraard zijn wij wel van mening dat dit wel degelijk een belangrijke factor is in het beleggen, maar er zijn volgens ons belangrijkere aspecten om op te letten. Wij zijn namelijk van mening dat de aandelenmarkt vaak bepaald wordt door bepaalde personen. Deze personen handelen vaak met zo'n grote bedragen dat zij de koers bijna geheel maken. Wij denken te weten hoe deze personen handelen. Wanneer U een bedrijf fundamenteel geheel doorgelicht heeft en bijna van het bedrijf "gaat houden", is het des te teleurstellend wanneer de koers maar niet wil stijgen, immers niet iedereen denkt over het aandeel zoals U dat doet. Ons devies in de meeste gevallen is dus "go with the flow". Pas als er leven is in een aandeel moet U instappen! Wanneer dat is, denken wij snel te herkennen. Wij willen dit graag met U delen, zodat U er op tijd bij bent.

TipTrading heeft een grote kennissenkring opgebouwd in de afgelopen jaren. Deze kring bestaat uit daghandelaren, professionele beleggers en particulieren met een uitstekend marktgevoel. Deze mensen geven ons wel eens inside-tips. Deze tips kunnen op fundamentele en/ of technische basis zijn. De research is al gedaan en zij zien een uitbraakmoment. Wij krijgen de tip en U dus ook! Bij elke tip zullen wij beargumenteren waarom wij het aandeel gekocht hebben en wat wij ervan denken. Uiteraard zijn onze tips niet bedoeld als een professioneel advies of anderszins sturend advies. U handelt geheel op eigen risico.
http://www.tiptrading.nl/

US markets
US markets
http://www.usmarkets.nl/

Xea
Xea.nl de beleggersadviseur, onafhankelijke en gratis beurs adviezen.
http://www.xea.nl/

Weekvooruitblik
Schogt market timing; financial market timing, products and services
http://www.markettiming.nl/nl_comments/

Rendementtips
Rendementtips
http://www.rendementtips.nl/

Nieuwsbrief Geregeld
Rispens.net bv. immer een oplossing! financiŽle uitgaven, commerciŽle dienstverlening en onderwijs.
http://www.rispens.net/

Beursselect
Gratis, advies, beleggen, aex, optie, aandeel, tips
http://www.trendscore.nl/index.php?id=33

Beursbox
Beursbox.nl, gratis dagelijkse financiele beurs nieuwsbrief met professionele adviezen.
http://www.beursbox.nl/update.html

BNR Nieuwsradio
Bnr nieuwsradio, bnr.nl; nieuws en live radio over politiek, sport, weer en verkeer, (flitsers en files), binnen- en buitenland. luister live naar radio, audio of podcast van bnr nieuwsradio en financieel-economisch nieuws van het financieele dagblad.
http://www.bnr.nl/nieuws/home

Index analist
Indexanalist: aex analyse, dagelijks een update, realtime beurskoersen van de aex, dax, dow jones en nasdaq, wekelijks een gratis nieuwsbrief, realtime grafieken, agenda's, tips, beurstips, beursnieuws, elliott wave theorie en resultaten.
http://www.indexanalist.nl/

Nasdaqtraders
Nasdaqtraders
http://www.nasdaqtraders.nl/

Advance Beleggingsadviezen
Advance, amail.nl neem 4 weken gratis proefabonnement
http://www.amail.nl/

Gerelateerd
  • Nog Geen
Er staan 14 links op deze pagina.
© Besteoverzicht - Privacy